1. Αρχική
  2. -
  3. Blog
  4. -
  5. Search Engine Optimization
  6. -
  7. Τι είναι το SEO; [Video]

Τι είναι το SEO; [Video]

Το S.E.O ή αλλιώς Search Engine Optimization είναι με απλά λόγια η διαδικασία, τα βήματα τα οποία πρέπει να κάνει κάποιος προκειμένου να εμφανιστεί το Website του, στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. (π.χ. της Google).

Η διαδικασία αυτή, αποτελείται από πολλές διαφορετικές ενέργειες σε διαφορετικούς τομείς. Μερικοί από τους κρίσιμους τομείς του Search Engine Optimization είναι :

  1. Η πρωτοτυπία και η ποιότητα του περιεχομένου (κείμενα, εικόνες, βίντεο, λειτουργίες και οτιδήποτε άλλο υπάρχει ως περιεχόμενο μέσα στο Website σας.
  2. Η δομή της ιστοσελίδας. Η αρχιτεκτονική πάνω στην οποία έχει στηθεί ένα website. Πολλές φορές η τεχνική ορολογία “Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας” αναφέρεται στον τρόπο που έχει δομηθεί μια ιστοσελίδα σε σχέση με το menu, τις εσωτερικές διασυνδέσεις μεταξύ των σελίδων, την ιεραρχία κλπ.
  3. Ενίσχυση του περιεχομένου και της δομής με τις κατάλληλες λέξεις. Οι λεγόμενες λέξεις-κλειδιά πρέπει να περιέχονται μέσα στο περιεχόμενο με τον κατάλληλο τρόπο στις επικεφαλίδες, τις παραγράφους κλπ.
  4. Πόσο δημοφιλής είναι η επιχείρηση, ή πιο σωστά το domain σας. Αυτό τεχνικά ορίζεται ως η διαδικασία της δημιουργίας συνδέσμων (Links) από άλλες σχετικού περιεχομένου σελίδες, προς το Website μας.

Αυτή η λίστα είναι αρκετά μεγάλη. Φτάνει περίπου τους 200+ παράγοντες. Οι παραπάνω είναι μερικοί μόνο από την τεράστια λίστα.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί εντός ή δείτε το στο Youtube:

Back to top